Jag sitter här och fryser

Jag sitter här och fryser och det är ju inte så bra för man vill ju gärna att det ska vara varmt hemma men det kan jag inte påstå att det är för jag sitter här med en filt och fryser och så ska det väl inte behöva vara. Det är när det är kallt ute som det blir kallt hör hemma så det måste ju vara dålig isolering helt enkelt och då är det dags att göra något åt saken för man kan ju inte bo i ett hem med dålig isolering på vintern men frågan är om det finns möjlighet att förbättra isoleringen och vad det skulle kosta med isolering.
Nu får jag göra vad jag kan för att hålla mig varm som till exempel att sitta med en filt och dricka lite varm choklad eller att ta mig ett varmt bad när det är som kyligast men det känns ganska jobbigt ändå.

This entry was posted on Tuesday, February 5th, 2013 at 9:34 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply