Schysst pool hos Stefan

Jag var hemma hos min gamle barndomskamrat Stefan nu I helgen. Mycket trevligt överlag måste jag säga, trivsamt på alla sätt och vis. Fin villa i ett oerhört tjusigt område hade han skaffat sig också, dessutom fanns på tomten en synnerligen väl tilltagen pool från svenska pool fabriken om jag inte missminner mig helt här. Där blev jag faktiskt en smula avundsjuk, det är bara att erkänna rakt av här. Vanligtvis har jag svårt för just det, att tillstå att jag vill ha något och faktiskt saknar en sak som någon annan har. Men i det här fallet är hela grejen så uppenbar att jag rimligen inte ens kan försöka mig på att smita undan hur som helst. Det vore på alla sätt dumt och onödigt och skulle under rådande omständigheter inte skänka mig några som helst fördelar att tala om. Därför väljer jag nu att vara helt öppen och ärlig med mina känslor rörande den här poolen.

This entry was posted on Thursday, January 3rd, 2013 at 9:48 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply